Новини
7-ми ОКТОМВРИ - ПРАЗНИК НА ОБЩИНА БОЙЧИНОВЦИ
10.10.2016
За поредна година се проведе церемония за награждаване на отличили се в местното самоуправление, в образователно-възпитателния процес, в културния живот и художествено–творческата дейност в Община Бойчиновци, както и на представители на бизнеса за принос  в развитието на Общината през 2015/2016 година.
Това стана на проведената  тържествена сесия и празничен концерт по повод празника на oбщината, който  бе отбелязан на 07 октомври.

Присъстваха кметът на oбщината г-н Светлин Сретениев, заместниците му, председателят на Общинския съвет Мария Димитрова, кметове и кметски наместници, представители на общинска администрация, директори на училища и детски градини, читалищни дейци, граждани. Официални гости бяха областния управител на област Монтана г-н Ивайло Петров, неговите заместник областни управители г-жа Нина Петкова и г-н Бойко Благоев.
За принос в развитието на  Община Бойчиновци  беше удостоен Г-н Милан Йосифов За изключителни постижения в областта на обществения, политическия, стопанския, културния и спортен живот на територията на община Бойчиновци

Плакет на Община Бойчиновци и грамота бяха връчени на г-н Атанас Атанасов За активна обществена дейност, принос в развитието на спорта и земеделието в община Бойчиновци.

За постигнати резултати в образователно-възпитателния процес през учебната 2015/2016 година и устойчиво качествено обучение и възпитание на децата бяха наградени всички директори на училища и детски градини.

/assets/Novini/2016/10/01.jpg

/assets/Novini/2016/10/02.jpg
Потърсете в сайта
Дежурни ОбА
Местни данъци и такси